Skip til hoved indholdet
    Hjem Outdoor Oplevgudenaa.dk - det digitale friluftskort

Oplevgudenaa.dk - det digitale friluftskort

Det digitale kort oplevgudenaa.dk hjælper dig med at finde stier og ruter, fugletårne og shelterpladser, toiletter og p-pladser og meget mere. Kortet er allerbedst på din smartphone - når du er på farten.

Det digitale kort, oplevgudenaa.dk kobler al den nødvendige information, du har brug for, når du vil opleve Gudenåen, Søhøjlandet og landskaberne omkring.

Se mere på oplevgudenaa.dk

Kortet rummer seks forskellige indgange: En for sejlende, en for lystfiskere, en for cyklende, en for vandrende, en for ridende og en for dem, der gerne vil finde spændende seværdigheder.

Alle seks brugerindgange på kortet kan kombineres med visning af p-pladser, toiletter og andre praktiske informationer, samt oplysning om, hvor man kan spise, og hvor man kan sove – hvad enten man er til seng eller shelter.

Kortet er udviklet, så det fungerer perfekt på din smartphone, så du har det lige ved hånden, når du får brug for det. Og med kortets ”Her er jeg-funktion” kan du hurtigt se, hvor du er i forhold til det, du gerne vil finde. Kortet rummer ikke selv data, men henter dem på forskellige nationale platforme fx: udinaturen.dk, GuideDanmark, Historisk Atlas og Fiskekort.dk og viser vandreruter og andre faciliteter på tværs af kommunegrænser.

Det er GudenåSamarbejdet, som står bag udviklingen af kortet, hvor også turistorganisationerne, Naturstyrelsen og museerne har bidraget til projektet. GudenåSamarbejdet består af de syv gudenåkommuner Hedensted, Horsens, Skanderborg, Silkeborg, Viborg, Favrskov og Randers.

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje