Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Affald Skraldival 2024

Skraldival 2024

14.-21. september gentager vi succesen fra sidste år og inviterer til en uge med workshops, foredrag og spændende arrangementer, hvor du kan blive klogere på en miljø- og genbrugsbevidst livsstil.

I de danske private husholdninger smider vi i gennemsnit 813 kg affald ud om året. Derfor er det afgørende, at vi både bliver rigtig gode til at affaldssortere, så mest muligt kan genanvendes, og finder klogere måder at forbruge på, så vi sænker mængden af affald.

I løbet af ugen holder vi workshops for skoleklasser, foredrag for voksne, og lørdag den 21. september afslutter vi ugen med en markedsdag på Silkeborg Bibliotek fyldt med aktiviteter, boder og stande, hvor hele familien kan blive inspireret til en hverdag med mindre affald og større genanvendelse.

Silkeborg Forsyning skyder Skraldival 2024 i gang med et åbent hus arrangement lørdag den 14. september på genbrugsstationen på Tietgensvej, hvor de åbner op for deres eventyrunivers omkring verdenen af affald.

Festivalen arrangeres af Silkeborg Kommune i samarbejde med Silkeborg Forsyning og Silkeborg Bibliotek og er finansieret af midler til oplysning som en del af Affalds- og Ressourceplanen.

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje