Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Foreninger og fritid Foreninger Idræts- og fritidspolitik

Idræts- og fritidspolitik

I vores Idræts- og fritidspolitik kan du læse mere om vores planer inden for idræts- og fritidsområdet.

Silkeborg Kommunes Idræts- og fritidspolitik

Idræts- og fritidspolitikken 2017-2024 (tilgængelig pdf)

Uddrag fra Idræts- og fritidspolitikkens forord

”Idræts- og fritidslivet i Silkeborg Kommune består af en bred vifte af aktører, aktiviteter, faciliteter, projekter og events. Det er båret af et stort engagement blandt individuelle udøvere, frivillige ildsjæle og foreningsaktive borgere. Alt sammen bidrager på forskellig vis til at gøre Silkeborg til en kommune, der udfordrer og inspirerer til et aktivt fritids- og idrætsliv.

Samtidig afspejler engagementet, at idræts- og fritidsaktiviteter fylder en stor del i mange borgeres liv, og at idræts- og fritidslivet er en løftestang til at skabe udvikling i kommunen.

Med Silkeborg Kommunes overordnede vision in mente om at være ”et dynamisk fællesskab med unikke udfoldelsesmuligheder” spiller idræts- og fritidspolitikken en central rolle i at skabe fællesskab, livskvalitet og unikke aktiviteter og oplevelser for vores borgere.

Silkeborg Kommunes idræts- og fritidspolitik skal sikre, at idræts- og fritidslivet fortsat frem mod 2024 har optimale rammer. Politikken skal række ud til samarbejdspartnere lokalt og regionalt, men også nationalt, så vi i 2024 står endnu stærkere på idræts- og fritidsområdet, end vi gør i dag."

Principper for facilitetsudvikling

Principper for facilitetsudvikling - med udgangspunkt i idræt- og fritidsfaciliteter.

Principper for facilitetsudvikling (pdf)

Kontakt
Eva Cathrine Dalum Olsen Kultur- og Borgerserviceafdelingen Søvej 1 8600 Silkeborg
 
 

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje