Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Social støtte og psykiatri Oversigt over bosteder, bofællesskaber og aktivitetstilbud for voksne Bofællesskabet Arendalsvej Bodel 4 og 5

Bofællesskabet Arendalsvej Bodel 4 og 5

Arendalsvej Bodel 4 og 5 er et kommunalt døgntilbud under Servicelovens §105 med §85 støtte.

Lidt om tilbuddet:

Arendalsvej Bodel 4 og 5 er et kommunalt døgntilbud under servicelovens § 105, med §85 støtte.

Bodelene ligger på en fredelig vej. Der er en kort gåtur til Rema, gode busforbindelser til midtbyen, samt gode stisystemer.
Bygningerne falder naturligt ind i området, og grænser op til natur.

Hos os er borgerne i centrum, og vi ønsker, at borgerne har indflydelse på eget liv, og derfor er vi med til at arbejde for, at borgerne kan leve det gode liv med de handicaps han/hun har.

Vi er et bosted, hvor borgerne bidrager med masser af glæde, grin og humor i hverdagen. Der er plads til det individuelle og til at være social.
Medarbejdergruppen har tilhørsforhold i begge huse, og har derved kendskab til alle borgerne.

Målgruppe:

På botilbuddet Arendalsvej er den overordnede målgruppe og fordeling af pladser følgende:

Bodel 4:

8 pladser til primært unge borgere med udviklingshæmning med mange og/eller væsentlige funktionsnedsættelser. Borgerne kan i tillæg til deres udviklingshæmning have kommunikationsnedsættelser, lettere mobilitetsnedsættelser, opmærksomhedsforstyrrelser, autisme eller andre psykiske udfordringer.

Borgerne har alle særlige behov som følge af deres nedsatte psykiske og evt. fysiske funktionsnedsættelse og har derfor brug for individuelt tilrettelagte socialpædagogiske og sundhedsfaglige indsatser.

Bodel 5:

8 pladser til borgere med udviklingshæmning i lettere/moderat grad. Borgerne har i forskelligt omfang brug for støtte til udvikling af deres fysiske eller mentale kompetencer og/eller deres evne til social interaktion med andre borgere. Alle borgerne i Bodel 5 er mobile og har et forståeligt sprog. Borgerne formår at være alene uden personale i nogle timer om dagen.

Enkelte af borgerne har foruden udviklingshæmning også en opmærksomhedsforstyrrelse eller autisme i let grad og kan have andre psykiske udfordringer.

Der er vågen nattevagt.

Boligoplysninger:

Bodel 4:

Der er 8 lejligheder, alle på 34 kvm. Der ligger 4 lejligheder i hver ende af bygningen. Lejlighederne giver mulighed for at indrette med stue og soveplads.

Der er et lille tekøkken, samt badeværelse.

Der er et stort fællesrum med spisepladser og tv-stue, samt et køkken, hvor der kan laves mad og bages i weekenderne. Der er et vaskerum, hvor vaskemaskine og tørretumbler er tilgængelig.

Bodel 5:

Der er 8 lejligheder, alle på ca. 49 kvm. Lejlighederne har egen udgang, samt en lille terrasse. Lejlighederne indeholder en lille entre, køkken og opholdsrum, hvor det er muligt at indrette spiseplads og stue.

Der er et separat soveværelse, samt badeværelse.

Borgerne i Bodel 5 har et fælleshus, som ligger ml. nogen af lejlighederne. Her har beboerne mulighed for at mødes, spise og lave mad samme. Fejre fødselsdage og andre arrangementer.

De to bodele ligger ved siden af hinanden. Borgerne er velkommen i fællesarealer i begge fællesområder. Det kan eksempelvis være hygge i weekender, fælles aftensmad eller aktiviteter.

Kontorlokaler ligger i Bodel 4.

Kontakt
Botilbuddet Arendalsvej Bodel 4 Arendalsvej 275 8600 Silkeborg
 
 

Funktionsleder

Bente Balling

Email: bente.balling@silkeborg.dk

Kontakt
Botilbuddet Arendalsvej Bodel 5 Arendalsvej 277-289 8600 Silkeborg
 
 

Funktionsleder

Bente Balling

Email: bente.balling@silkeborg.dk

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje