Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Social støtte og psykiatri Oversigt over bosteder, bofællesskaber og aktivitetstilbud for voksne Bofællesskabet Narvikvej

Bofællesskabet Narvikvej

Bofællesskabet Narvikvej er til borgere fra 18 år og opefter og har en psykisk sårbarhed.

Lidt om tilbuddet:

I bofællesskabet på Narvikvej, er der plads til syv borgere. Botilbuddet er oprettet efter Almenboliglovens § 105, med støtte efter Servicelovens § 85. Hver beboere har sin egen lille lejlighed på ca. 50 kvm.

Den midterste lejlighed består af en fælleslejlighed for beboerne. Der gives individuel § 85 bostøtte. Støtten kan blandt andet handle om, at vedligeholde samt udvikle praktiske færdigheder og sociale kompetencer og understøtning af borgerens individuelle recovery proces.

Fællestid med personaletilstedeværelse:

mandag kl. 13:00 - 15:15
tirsdag kl. 13:00 - 16:00
onsdag kl. 13:00 - 15:15
torsdag kl. 15:30 - 20:00
fredag kl. 09:00 - 11:00

Målgruppe:

Borgere er fra 18 år og opefter og har en psykisk sårbarhed. Borgerne tilhører den voksne målgruppe og tilbuddets målgruppe har over de sidste år primært været borgere mellem 35-65 år. Diagnoser vil være almene psykiatriske og sociale problematikker som skizofreni, personlighedsforstyrrelse, depression, angst og nedsat socialt funktionsniveau.

Det forventes, at borgeren indgår så meget som muligt i fællesskabet i bofællesskabet. Det kan bl.a. være deltagelse i fælles aktiviteter, husmøder eller madlavning.

Aktiviteter:

Indimellem planlægges fælles ture ud af huset om tirsdagen, samt andre aktiviteter hjemme i fælleslejligheden. Husmøder foregår en gang om måneden.

Det er muligt mod betaling at deltage i aftensmaden hver mandag og torsdag. Fredag formiddag er der fælles morgenmad.

Kontakt
Bofællesskabet Narvikvej Narvikvej 9 8600 Silkeborg
 
 

Funktionsleder

Michael Strandgaard Krause

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje