Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Social støtte og psykiatri Oversigt over bosteder, bofællesskaber og aktivitetstilbud for voksne Grønt udehold

Grønt udehold

Grønt udehold er et aktivitetstilbud for borgere som hører under serviceloven §103.

Lidt om tilbuddet:

Grønt Udehold er et lille tæt hold på op til 5 borgere og har 1 pædagog tilknyttet. Hver dag er holdet på en ny adresse, hvor opgaverne udføres bedst muligt.

Pædagogen arbejder foran, ved siden af og bagved borgerne. Pædagogen har en anerkendende tilgang, hvor borgerne guides og deres ønsker bliver mødt bedst muligt inden for den satte ramme. Der arbejdes meget med relations dannelse, da holdet er et lille tæt hold, hvor dynamikken og socialværdi vægtes højt.

Borgernes arbejde skal give mening og de skal føle at de gør en forskel. De får ejerskab og arbejdet skal have værdi. Metoden er ofte at lade dem vælge de opgaver de ønsker, og derved give dem medbestemmelse og det skaber arbejdsglæde.

Aktiviteter:

Borgerne arbejder sammen to og to, hele holdet sammen, eller har eneopgaver som fx græsslåning. Holdet aftaler hver dag, hvem som gør hvad og her er det pædagogen som koordinerer opgaverne. Opgaverne kan fx være græsslåning, lugning, klippe hæk, køre på lossepladsen og meget andet.

Målgruppe:

Grønt udehold (GU) er et aktivitetstilbud for borgere som hører under servicelovens §103.

Holdets opgave er at vedligeholde udearealer, samt andet forefalden arbejde, på forskelle offentlige adresser i Silkeborg kommune.

Kontakt
Grønt Udehold Fast opsamlingssted for borgere pt. Frydenslund Grønnegade 10 8600 Silkeborg
 
 

Funktionsleder

Lone Nielsen

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje