Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder 5 vigtige nyheder fra ugen

5 vigtige nyheder fra ugen

1-årigt forsøg: Flere parkeringspladser på vej ved Østre Søbad

For at forbedre trafiksikkerheden ved Østre Søbad laves der midlertidige parkeringspladser ved rundkørslen ved Frederiksberggade/Horsensvej. Derudover indføres der parkeringsforbud cirka 200 meter på begge sider af Horsensvej ved Østre Søbad.

Læs mere om det 1-årige forsøg

Tre børneskove vokser frem i Danmarks Outdoor Hovedstad

Fra foråret 2024 kan børn boltre sig i de første børneskove i Silkeborg. Børneskovene skal styrke børns kendskab til naturen og give optimale muligheder for leg og bevægelse i Danmarks Outdoor Hovedstad. De tre børneskove bliver placeret i Ans, Them og Skægkær.

Læs mere om de tre børneskove

Del af Viborgvej lukkes for trafik i tre uger

En del af Viborgvej lukkes for al trafik i tre uger fra mandag 20. november til fredag 8. december. Det gælder strækningen mellem Vinderslevholmvej og krydset ved Serupvej/Tandskovvej. Lukningen skyldes, at en strækning på 100 meter af Viborgvej skal genetableres fra bunden, da vejen skrider ud.

Læs mere om trafikændringen

Udsigt til højere forældrebetaling for at få passet børn

Byrådet skal 27. november 2023 godkende nye takster for forældrebetaling i børnehaver, vuggestuer og dagpleje. Godkender byrådet, vil taksterne stige til nytår. De nye takster i 2024 kommer til at ligge nogenlunde på niveau med taksterne i vores nabokommuner. Læs mere på silkeborg.dk.

Læs mere om takststigningen

Vil du drive Madboden på Torvet i Silkeborg i december? 

I december og frem til 15. januar søger vi en forpagter til Madboden på Torvet i Silkeborg. Det står frit for, hvad sortimentet skal være i Madboden. Der er tale om en tidsbegrænset forpagtning, og der er frist for at byde på forpagtningen søndag 26. november.

Læs mere om hvordan du byder på forpagtningen

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje