Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Dagplejen holder åbent hus 8. maj 2024

Dagplejen holder åbent hus 8. maj 2024

Onsdag 8. maj fra 16.00 til 18.00 holder vi åbent hus hos dagplejere i alle kommunens områder.

 

Har du et barn, der snart skal ud at møde en lidt større verden? Kom og besøg en dagplejer og hør mere om, hvad vi tilbyder jer og jeres barn.

Det kan også være, at du selv går og overvejer, om jobbet som dagplejer kunne være noget for dig? Så er du lige så velkommen til at kigge forbi og høre mere.

Onsdag 8. maj holder vi åbent hos dagplejere i alle kommunens områder fra kl. 16.00-18.00.

Du kan møde dagplejere og pædagogiske ledere - og vi glæder os til at få besøg.

Dagplejens dag bliver hvert år fejret den anden onsdag i maj i hele Danmark. I år gør Silkeborg Kommune noget særligt ud af dagen og inviterer til åbent hus hos dagplejere i samtlige områder i kommunen. Det gør vi, så du som forælder eller måske kommende dagplejer kan blive klogere på, hvem vi er, hvordan vi arbejder og hvad det vil sige at være en del af et dagpleje-fællesskab.

OBS: Kræver tilmelding
Tilmeld dig ved at ringe til dagplejekontoret på tlf. 51185360 (åbent alle hverdage fra 8.00-16.00). Ved tilmelding får du oplyst navn og adresse på dagplejer, du kan besøge. Du er også velkommen til at sende en sms til samme nummer eller sende en mail til dagplejen@silkeborg.dk med det område, du ønsker at besøge - så kontakter vi dig med oplysninger om, hvem du kan besøge.

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje