Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Gratis foredrag for teenageforældre: Bliv pilot i din teenagers liv

Gratis foredrag for teenageforældre: Bliv pilot i din teenagers liv

Mange forældre er usikre på deres ret til at bestemme over deres teenager – og jo ældre børnene bliver, jo mere usikre bliver forældrene. Kender du til det?

Rollen som forældre til en teenager kan være udfordrende - og det kan være svært at vide, hvordan man bedst er der for sit barn. Måske har du tanker som disse: 

  • Skal forældre tage styringen for deres teenager?
  • Skal forældre have en holdning til unges brug af alkohol, tobak/nikotin og andre rusmidler?
  • Kan forældre bestemme, hvornår de unge skal være hjemme?
  • Hvordan sikrer forældre en tæt relation til deres teenager?
  • Hvordan skaber forældre en relation baseret på tillid og respekt, så de kan tage en snak om det, der fylder i deres teenagers liv?

 Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, er foredraget 'Bliv pilot i den teenagers liv', med psykolog og foredragsholder, Ulla Dyrløv, måske noget for dig.

 

Med foredraget vil vi sætte fokus på forældrerollen og give forældre en hjælpende og styrende hånd til at være gode og tydelige piloter for deres teenagere.

 

For selvom vores børn bliver større og mere selvstændige, så har de stadig brug for en pilot, der hjælper, styrer og navigerer, så vi sikrer os, at de får et godt, sjovt og trygt ungeliv.

 

Bag foredraget står SSP og projektet ’Fælles om børn og unge’. Foredraget er for alle forældre til teenagere i Silkeborg Kommune.
 

Praktisk information 

 

 

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje