Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Hvordan skal fremtidens kulturtilbud se ud i Silkeborg Kommune?

Hvordan skal fremtidens kulturtilbud se ud i Silkeborg Kommune?

I denne uge sender vi et spørgeskema ud til borgere i hele Silkeborg Kommune for at blive klogere på borgernes ønsker til fremtidens kulturtilbud i Silkeborg Kommune.

I de seneste år har der været fuld fart på udviklingen af den kulturelle scene i Silkeborg Kommune - vi har budt velkommen til nye festivaler, lavet forsøg med at bruge byrum på nye måder, åbnet op for nye målgrupper og aktiviteter i Kulturhuset 1B og meget mere. 

Men hvad synes borgerne, der mangler og hvor skal fokus ligge, når vi sammen med kommunens mange engagerede og dygtige kulturaktører skal udvikle fremtidens kulturtilbud? Det skal undersøgelsen være med til at sætte lys på. 

Den første del af undersøgelsen handler om borgernes nuværende vaner, mens anden del fokuserer på ønsker for fremtiden. Undersøgelsen bliver gennemført i samarbejde med Kulturens Analyseinstitut. 

Undersøgelsen er en del af et større analysearbejde, der skal danne grundlaget for en ny strategi for fremtidens kulturliv i Silkeborg Kommune. Undersøgelsen bliver sendt ud til et repræsentativt udsnit af Silkeborg Kommunes befolkning via digital post og forventes at være gennemført i uge 18. I juni 2024 skal resultaterne præsenteres for vores politikere og skabe grobund for den videre retning og udvikling af kulturlivet i hele kommunen. 

Silkeborg er en kommune, der i den grad har haft vokseværk de seneste år. Derfor har vi også forandret os. Der kommer nye målgrupper til, som vi skal have tænkt endnu mere ind i vores kulturtilbud - fx har vi fået flere børnefamilier. Vi glæder os til at få konkrete input fra borgere i hele kommunen, der kan pege på, hvad vi endnu ikke ved eller har fået øje på.

John Bøgelund Frederiksen, Kultur- og Borgerservicechef

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje