Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Ny undersøgelse: Stor tilfredshed med Jobcenter Silkeborg

Ny undersøgelse: Stor tilfredshed med Jobcenter Silkeborg

En ny, større undersøgelse foretaget af KL viser, at langt de fleste borgere er tilfredse med deres forløb på jobcentrene. Silkeborg ligger på alle parametre over gennemsnittet.

Lige nu ruller debatten endnu engang om jobcentrene og hvordan fremtidens beskæftigelsesindsats skal se ud i Danmark. En ny undersøgelse viser dog, at de fleste borgere er tilfredse eller meget tilfredse med deres forløb hos jobcentrene. Svarene tegner et billede af, at der er større tilfredshed med jobcentrene, end debatten generelt giver indtryk af.

Silkeborg ligger på alle parametre over gennemsnittet for undersøgelsen 

Undersøgelsen er den mest omfattende af sin slags, der er blevet gennemført. Knap 10.000 borgere, der har været i et forløb ved jobcentre i 13 forskellige kommuner, har besvaret undersøgelsen. 

Især på sygedagpengeområdet ser det ud til, at Silkeborg klarer sig godt. Her svarer 81 %, at de er tilfredse eller meget tilfredse med deres forløb. Derudover er der overordnet 73 %, der i meget høj eller høj grad oplever at blive mødt med tillid i Jobcenter Silkeborg, mens 69 % synes, at der bliver taget udgangspunkt i deres situation. 

Tabel over tilfredshed med jobcentre på forskellige parametre

Tilfredse borgere fremhæver særligt mødet med medarbejderne i jobcentret som årsagen, mens mere utilfredse borgere i højere grad fremhæver rammerne for beskæftigelsesindsatsen som årsag.

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje