Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Oplev kongelig sommerballet i Indelukket

Oplev kongelig sommerballet i Indelukket

Det Kongelige Teater kommer i år forbi Silkeborg Kommune og opfører sommerballet under åben himmel 15. juni 2024. I år kan publikum glæde sig til en ballet-oplevelse i verdensklasse i smukke omgivelser ved indelukket. Forestillingen er gratis.


Hvert år rejser Det Kongelige Teater gennem Danmark, hvor de opfører smukke balletforestillinger i det fri. Her kan du opleve nogle at landets bedste balletdansere, når de opfører et potpourri af de største publikumsfavoritter fra repertoiret.

De gratis balletforestillinger er for alle - så tag familie, venner og skovturstæppet under armen til en musikoplevelse i særklasse, når Det Kongelige Teater kommer til Indelukket i Silkeborg lørdag 15. juni kl. 16.00. Forestillingen varer mellem 75-90 minutter.

Mangeårig tradition for friluftsforestillinger i Silkeborg Kommune

Det Kongelige Teater har tidligere været på besøg i Bryrup, Silkeborg og Kjellerup. I år finder forestillingen sted i Indelukket, der huser en af kommunens smukkeste friluftsscener.

Ved tidligere besøg har forestillinger og koncerter været store tilløbsstykker, der har tiltrukket gæster fra hele kommunen. Ved sidste års operakoncert i Bryrup deltog mere end 2000 publikummer i arrangementet.

Lokalt ballethold varmer op

Inden scenen bliver indtaget af danserne fra Den Kongelige Ballet, kan gæsterne opleve nogle af Silkeborgs lokale talenter. Den Kreative Skoles ballethold afholder nemlig en opvisning på scenen, inden de professionelle dansere træder op på scenen i tåspidssko.

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje