Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Sundhed.dk: Overblik over aftaler og nem kontakt til pårørende

Sundhed.dk: Overblik over aftaler og nem kontakt til pårørende

Som noget nyt kan du se dine sundhedsfaglige aftaler med Silkeborg Kommune på sundhed.dk og på appen 'Min Læge'. Og derudover har du på sundhed.dk fået et stamkort, så kommunen har nemmere ved at kontakte dine pårørende.

Kvinde og mand, der sidder og kigger ned

Det er nu blevet nemmere at få et overblik over dine sundhedsfaglige aftaler med egen læge, hospitaler, praktiserende læge, speciallæge og din kommune.

Du kan få et samlet overblik over dine aftaler på sundhed.dk under din sundhedsjournal samt under fanen 'Aftaler' i appen 'Min Læge'.

Dine aftaler med kommunen kan fx være tidspunktet for et forebyggende hjemmebesøg, hvornår sygeplejersken har planlagt at komme forbi til en medicindosering, eller hvornår hjemmeplejen kommer og gør rent - alle tiderne er vejledende, da der naturligvis kan opstå uforudsete opgaver hos personalet den pågældende dag.

Du kan læse mere om aftaleoversigten

Dit stamkort på sundhed.dk giver info om pårørende
Som noget nyt kan egen læge, hospitaler, praktiserende læge, speciallæge og din kommune også trække oplysninger om dine pårørende fra dit stamkort på sundhed.dk.

Det kan nemlig være svært for både kommune og sundhedsvæsen at finde frem til dine pårørende, hvis uheldet er ude. Men med det fælles stamkort bliver det meget nemmere.

Derfor opfordres alle til at opdatere deres stamkort på sundhed.dk:

Opdatér dit stamkort på sundhed.dk/stamkort

Læs mere om dit stamkort

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje