Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Thomas Damgaard bliver ny teknik- og miljøchef i Silkeborg Kommune

Thomas Damgaard bliver ny teknik- og miljøchef i Silkeborg Kommune

Økonomi- og Erhvervsudvalget har godkendt ansættelsen af Thomas Damgaard som ny teknik- og miljøchef i Silkeborg Kommune. Han afløser Lotta Sandsgaard, som er tiltrådt en stilling som adm. direktør i Aarhus Airport.

Portræt af Thomas Damgaard

Thomas Damgaard er uddannet civilingeniør fra DTU og har en MBA-lederuddannelse fra Aarhus Universitet. Han kommer fra en stilling som natur- og miljøchef i Viborg Kommune, hvor han har været siden 2021. Før det var han i otte år miljøchef i Lemvig Kommune, og i fem år fuldmægtig i Region Midtjyllands miljøafdeling. Han har også en fortid som iværksætter inden for miljøteknologi.

- Vi glæder os til at byde Thomas Damgaard velkommen i Silkeborg Kommune. Han kommer med en stor teoretisk og faglig ballast inden for det tekniske og miljømæssige område, og med erfaring for betjening af det politiske niveau, siger koncerndirektør Lauge Rud-Clemmensen.
 
- Jeg glæder mig til at bidrage til at styrke Silkeborg Kommunes outdoorsatsning, de ambitiøse klimamål, og de myndigheds-, drifts-, anlægs- og udviklingsopgaver, som kommunen og teknik- og miljøafdelingen står over for, siger Thomas Damgaard.
 
Thomas Damgaard er 49 år, bor i Holstebro med sin hustru Mette og deres to børn. Han tiltræder 1. august 2023.

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje