Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Børn og familie Dagpleje, vuggestue og børnehave Dagplejen Oplysninger til dagplejepræsentation

Oplysninger til dagplejepræsentation

Brug formularen her på siden til at sende dine oplysninger til dagplejekontoret. Vi skal bruge oplysningerne til en præsentation af dig som dagplejer her på hjemmesiden.

Dit profil billede på hjemmesiden

Det er helt frivilligt, om du vil uploade et billede af dig selv til din profil her på hjemmesiden. Det kan være en god ide, fordi det giver kommende forældre et umiddelbart indtryk af den enkelte dagplejer.

Hvis du uploader et billede af dig selv i det første billedfelt nederst i formularen og giver samtykke til, at vi behandler dine oplysninger, vil vi bruge billedet her på hjemmesiden på din profilside.

Når dit billede ligger på hjemmesiden, kan det søges frem på internettet (fx via Google eller en anden søgemaskine). Det er ikke noget, vi som arbejdsgiver er herre over, det er almindelig praksis på internettet og det gælder for alle billeder på alle hjemmesider.

Hvis du ikke ønsker et billede af dig selv på din profilside, kan du undlade at uploade det.

Alle felter markeret med '*' er påkrævet

Dine kontaktoplysninger

Skriv dit fulde navn Feltet er påkrævet Skriv din fulde adresse (gadenavn, nr., side) Feltet er påkrævet Skriv dit postnummer Feltet er påkrævet Skriv din by Feltet er påkrævet Skriv evt. dit fødselsår. Det kan have interesse for nogle forældre at kende din alder.

Husdyr

Angiv om du har husdyr
Angiv også, hvis du har husdyr, der bor udenfor.

Fortæl om dig selv

Fortæl om dig selv, din bolig, familie og erfaring. Feltet er påkrævet Feltet er påkrævet Feltet er påkrævet Feltet er påkrævet Feltet er påkrævet

Billeder

Upload et billede af dig selv samt max. 5 stemningsbilleder UDEN børn.

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje