Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Trafik og parkering Veje, trafik og transport

Veje, trafik og transport

Her vil aktuelle nyheder blive annonceret. Du kan finde oplysninger om vedligeholdelse og brug af kommunens veje. Endvidere kan du se, hvilke forpligtelser du har som grundejer m.v.

Vi arbejder dagligt med at vedligeholde veje, pladser og naturområder i hele kommunen. Men vi har brug for, at du giver os et praj, hvis du oplever fejl og mangler i det offentlige rum.

Giv os et praj - hvis du oplever noget

Du kan hurtigt og nemt sende os en besked med vores ”Giv et praj” løsning. Beskriv problemet og vedhæft et billede, så kan vi vurdere problemets karakter og omfang – og få det løst.

Sådan vurderer vi din henvendelse

Alle praj bliver prioriteret og planlagt i vores daglige drift. Hvis vi vurderer, dit praj er akut, udbedrer vi fejlen hurtigst muligt. Det er en god idé at give os dine kontaktoplysninger, hvis du vil modtage en status på din henvendelse.

Farlige forhold

Hvis du støder ind i forhold, som er direkte farlige – eller hvis du ønsker, at vi behandler din henvendelse som en personlig henvendelse – beder vi dig kontakte os på tlf. 89 70 10 00 eller sende en e-mail via kontaktboksen.

Statsveje

 

Rute 26 (Viborg-Århus), Rute 13 (Viborg-Vejle) og Rute 15 (Silkeborgmotorvejen) er statsveje.

Bemærk at signalanlægget Ansvej - Østre Ringvej - Nørreskov Bakke administreres af Vejdirektoratet.

Det samme gør sig gældende for signalanlæg ved motorvejstilkørsler/-frakørsler ved Viborgvej, Århusvej/Skærbækvej (Resenbrokrydset) og signalanlægget på Rute 26 (Århusvej) ved Ans.

Henvendelser om disse veje/signalanlæg kan du sende til vd@vd.dk eller ringe på tlf. 7244 2200.

Private veje

Ud over de offentlige veje er der også private fællesveje i kommunen. Disse private veje bliver ikke vedligeholdt, sneryddet og glatførebekæmpet af kommunen. Det er de tilstødende grundejere og brugere af vejene, som gør dette.

Her bygger vi

Silkeborg Kommune bygger rigtig mange steder i Silkeborg, hvis du gerne vil have et overblik, kan du læse mere på siden:

Her bygger vi

Vej og Trafik
Søvej 3, 8600 Silkeborg
 
 

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje