Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder 5 vigtige fra ugen

5 vigtige fra ugen

Få et kort overblik over ugens vigtigste nyheder fra Silkeborg Kommune.

Silkeborg giver affald nyt liv

Skrald, affald, ressourcer. Kært barn har mange navne, og i Silkeborg ser vi affaldet som en ressource. Derfor inviterer vi til årets skralde-festival, Skraldival, for andet år i træk. Skraldival foregår i uge 38 og er arrangeret af Silkeborg Kommune, Silkeborg Forsyning og Silkeborg Bibliotekerne.

Silkeborg giver affald nyt liv - og fejrer det!

Ingrid og Simon skal til royal fødselsdag

Prins Christian fylder 18 år, og han har valgt at invitere 2 jævnaldrende fra alle kommuner med til festen.  Simon fra Gødvad og Ingrid fra Voel, der endda bor på Margrethevej, vandt lodtrækningen om at komme til royal galla på slottet. Alle 18-årige blev spurgt, og 325 var interesseret i at komme med. 

Løb sætter fokus på fællesskaber

I øjeblikket er medlemmer af Silkeborg Kommunes mange foreninger ude at løbe på skift. De deltager i Fællesskabsstafetten, som fejrer fællesskabet og skal få endnu flere til at få øje på de mange muligheder, foreningslivet tilbyder. Løbet slutter 29. september ved Frivillig Fredag.

Dyrene er glade for faunapassage

Faunapassagen under den nye ringsvejsbro over Gudenåen er blevet populær blandt dyrelivet. Både ræv og rådyr har efterladt spor, og fiskehejren bruger den endda som spisestue. Den gamle bro udgjorde en barriere for dyrelivet langs åen. Selve den nye bro åbner til jul.

Silkeborg.dk har fået nyt look

Silkeborg Kommunes hjemmeside – silkeborg.dk - har fået nyt look og funktioner.  Det gamle site havde mere end 10 år på bagen, og både de tekniske og lovmæssige krav, brugernes forventninger og behov samt cybertrusler har ændret sig markant gennem årene.

Tilmeld dig vores nyheder

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje