Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder 5 vigtige fra ugen

5 vigtige fra ugen

Få et kort overblik over de vigtigste nyheder fra Silkeborg Kommune

Pulje til byfornyelse er åben  

Indtil 30. april kan borgere, lokalråd, beboerforeninger og lignende søge om midler gennem byfornyelsespuljen.  Tilskuddet kan bruges til enten at istandsætte eller rive en bygning ned eller til et projekt, der forskønner området.   

Læs mere om mulighederne

Nedbør spærrer vej og skyller sti væk

De seneste dages regn har medført skred under Bryrup Banesti på stykket fra Kæmpesmøllesvej mod Vinding. Der er fare for flere skred og området er spærret af. Desuden er Vorretvej mellem Them og Bryrup spærret af vand mellem nr. 8 og 9.

Kom til konference om fremtidens velfærd

Lørdag 13. april holder Civilsamfundsudvalget konference om, hvordan samarbejdet mellem kommunen og civilsamfundet kan blive endnu stærkere og være med til at sikre fremtidens velfærd. Der vil være oplæg og tid til at drøfte temaer.   

Læs programmet

Byrum på Søfronten begynder at tage form

Inden længe er et område længst mod vest på Søfronten forvandlet til et grønt samlingssted med duftende byhaver, møbler og scene bygget af de træspær, der blev brugt til at støbe bropiller til ringvejsbroen.  Byrummet er et forsøg, der skal være med til at skabe mere liv langs Søfronten.

Læs mere om omdannelsen af Søfronten

Se billeder af arbejdet  på Facebook

Børn og unge får egen rådgivning

Fremover kan børn og unge under 18 år henvende sig direkte til kommunen på tlf. 89 70 25 00, hvis de har det svært i hverdagen og ikke føler, de kan få hjælp fra de voksne, der er tæt på dem.  Det er muligt at være anonym.  

Læs mere om muligheden

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje