Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder 5 vigtige fra ugen

5 vigtige fra ugen

Få et kort overblik over ugens vigtigste nyheder i Silkeborg Kommune.

Lokale projekter får 1 mio. kr. i tilskud fra vindmølle-pulje

Otte projekter i og omkring Sjørslev, Demstrup, Vium og Hvam har modtaget lidt over 1 mio. kr. i tilskud. Tilskuddet kommer fra en grøn pulje, som opstilleren af tre vindmøller ved Marsvinlund skal indbetale til for at tilgodese berørte naboer og lokalområder. Mellem Sjørslev og Demstrup skal tilskuddet bruges til en aktivitetsskov og i Vium til at renovere byanlægget.  

Læs hele nyheden via linket her: Projekter nær Marsvinslund får tilskud fra Grøn Pulje.

Træer fældet uden tilladelse 

200 p-pladser, udvidelse af Sejs Søvej med 2½ meter og dobbeltrettet cykelsti skal anlægges ved Sejs Skole. For at det kan lade sig gøre, er der blevet fældet 40-50 træer langs Sejs Søvej. Silkeborg Kommune søgte ikke om tilladelse til at fælde træerne, før de blev fældet. Det var en fejl, som kommunen nu skal rette op på.

Læs hele nyheden via linket her: Silkeborg Kommune undersøger muligheden for nye træer i Sejs- Svejbæk

Jobmesse i Silkeborg

Leder du efter job eller nye medarbejdere? Torsdag den 14. marts fra kl. 10-14 i Jysk Arena er der jobmesse, hvor kandidater og virksomheder kan mødes. Mere end 30 virksomheder med ledige jobs har allerede tilmeldt sig og et bredt felt af ledige kandidater er inviteret.

Læs hele nyheden via linket her: Jobmesse 2024: Sæt kryds i kalenderen

Del af Århusvej spærret 

Næste etape med at udskifte kloakker og fjernvarmerør på Århusbakken i Silkeborg by er gået i gang, og det betyder, at Århusvej er spærret for kørsel mellem Hejrevej og Høgevej fra 18. februar til 24. marts. Adgang til området nord for Århusvej sker ad Hejrevej og til området syd for ad Spættevej.

Læs mere om nyheden på vores Facebook-side via linket her.

Sørkelvej åben igen - Funderholmevej fortsat spærret af vand 

Sørkelvej ved Sminge er nu åbnet for trafik igen, da vandet ikke længere forhindre kørsel på broen over Gjern Å. Funderholmevej ved Funder er fortsat spærret for kørsel på grund af, at vejen er oversvømmet. Vejen bliver åbnet for kørsel, så snart det er muligt.

Læs hele nyheden via linket her: Veje spærret på grund af oversvømmelse

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje