Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Børn og familie Dagpleje, vuggestue og børnehave Dagplejen Dagplejere Skægkær Lemming dagplejere Søs Nielsen, Dagplejer

Søs Nielsen, Dagplejer

Søs er dagplejer i Skægkær/Lemming. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Søs Nielsen

Dagplejer

Serup Tinghøjvej 11 A
8632 Lemming

Kære kommende forælder

Jeg hedder Søs og jeg har været dagplejer siden 2006, før det har jeg arbejdet i en børnehave som pædagogisk assistent, jeg er Natur/Motorik og mindfull dagplejer.

Jeg bor i et stort hus i Serup, sammen med Johnny, vores børn er store og er flyttet hjemmefra.

Vi har en stor skøn have, med flere lege miljøer som skaber motorisk udvikling, jeg er natur dagplejer og ude menneske, jeg arbejder fagligt og elsker at få ny viden, jeg kan tage med hjem og udvikle på hjemme.

Jeg er en kærlig, rummelig og glad kvinde og jeg bestræber mig på at det skal være sjovt , rart og dejligt at gå i Søs’s dagpleje.

Jeg deltager løbende i relevante kurser som kan udvikle mig og min dagpleje, jeg følger med i nyeste forskning, på børne og unge området og det næste jeg skal fordybe mig i, bliver de styrkede pædagogiske læreplaner.

Et godt børneliv hos mig er at børnene føler sig anerkendt, respekteret, bliver set og rummet som de er, at de får lov at udvikle deres nysgerrighed og lyst til at udforske i et trygt miljø, at de udvikler gåpå mod og livsduelighed.

At de Lære at indgå i vores sociale, kærlige fælleskab og får udviklet deres empati og får venner.

Et godt børne liv er også at dagen går i et roligt tempo, så alle børn, i forskellige alder, kan være med.

At de er i et inspireret miljø som indbyder til leg og at de har en positiv voksen at spejle sig i.

De tidlige børn møder ind til morgenmad, hvor vi starter dagen stille og roligt med mad, hyggelig og stille snak om hvad vi skal i dag.

Der er fri leg eller dialogisk læsning/ sang eller formiddagsmad, indtil vi går ud ved ni tiden.

Vi skal måske på tur i Christiania cyklen, ud og besøge bonde gården eller give dyrene i nabolaget æbler/gulerødder fra haven af, måske skal vi til salme sang i kirken eller på besøg hos en kollega for at besøge vores venner.

Vi spiser frokost ved 11.00 tiden og skal have en velfortjent lur kl 12.00. 

Børnene har forskellige søvn behov, så de står op som de er udhvilet til det og får frugt og boller omkring 14.30-15.00 tiden, vi går gerne ud i haven og leger om eftermiddagen, hvor børnene bliver hentet, som i forælder har fri til det.

Vores legeværelse er indrette i børne perspektiv, der er 5 miljøer, et hygge/læse hjørne, et mindful hjørne, hvor børnene søger hen, når de gerne vil have besøg af sommerfuglen og have en body scan, en køkken afdeling som indbyder til samleg og styrkelse af de sociale spille regler, en dukke krog hvor vi kan øve omsorg, og en skum rutsjebane, hvor vi kan være vilde.

Vi bruge det meste af huset, for børnene er med i de daglige ting, som at dække bord, lave mad, køre scooter rundt i hele hytten eller vi har bragt naturen ind og kan opleve, en snegl guffe et mælkebøtte blad i sig, det er en stor oplevelse for et lille barn at se sneglen, edderkoppen eller maiehønen tæt på.

Udenfor har vi selvfølgelig legehus som er indrettet hyggeligt med køkken og hygge lys i loftet, vi har motorik stammer at ballancere på, gynger, en lille høj, bålsted hvor vi kan lave bålmad, vi har højbede, hvor vi dyrker grønsager og frugt, som vi høster og få oplevelsen af, fra jord til bord, alt er indrettet i børnehøjde og med øje for, at indbyde til leg og læring.

Jeg ønsker en åben og ærlig dialog med jer forælder, for I kender lige netop jeres barn bedst.

Jeg inddrager jer gerne i, hvad vi laver nu, og sender måske en bog med hjem, I skal læse/snakke om hjemme, for at støtte op om det tema vi har lige nu.

For at udvikle jeres barns sprog, er det vigtigt, at jeg klæder jer på, til at spørge ind til barnets dag, måske øver vi selvhjulpnehed som I gerne må støtte op omkring og øve hjemme.

Jeg beder gerne om billeder af jer og det der er vigtigt for jeres barn, laver collager som vi kigger på og snakker om.

Jeg høre og spørg ind til jeres hverdag, for at kunne være I dialog med jeres barn om hjemme livet.

Jeg glæder mig til at møde jer

Ja, jeg har 2 katte.

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje