Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Børn og familie Dagpleje, vuggestue og børnehave Dagplejen Dagplejere Virklund dagplejere Louise Overgaard Sørensen, Dagplejer

Louise Overgaard Sørensen, Dagplejer

Louise er dagplejer i Virklund. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Louise Overgård Sørensen

Dagplejer

Vesterlundvej 5
8600 Silkeborg

Mit navn er Louise, jeg er fra 1981 og bor her i Virklund med min familie som består af min mand Anders og vores to børn, Sophia som er fra 2011 og William som er fra 2016.

Jeg har været dagplejer siden august 2017.

Jeg er virkelig glad for mit arbejde med de 0 - 3 årige og sætter en ære i at gøre mit bedste for børnene hver dag.

Vi har en kat som børnene er rigtig glade for og han er sød ved dem.

Et godt børneliv hos mig er et sted hvor børnene føler sig trygge ved mig og de andre børn og hvor der er plads til hver enkelt, alle skal føle sig set og hørt.

Det er også vigtig for mig at vi kommer ud og bruger kroppen og sanserne.

Det er selvfølgelig også vigtigt at alle børn trives og udvikler sig.

Jeg deltager i uddannelse og kurser som Silkeborg kommune tilbyder og finder det utrolig spændende og relevant som jobbet som dagplejer.

 

Vi har hver dag faste rutiner som skaber genkendelighed og tryghed for børnene, samtidigt lægger jeg stor vægt på at lære børnene at være gode kammerater samt at lære om hinandens grænser.

Vi deltager i aktiviteter med de andre dagplejere, vi er i hallen en gang om ugen hvor vi mødes, finder redskaber og madrasser frem for at tumle og lege, vi synger øver balance, turtagning og mange andre gode og sjove ting.

Derudover er vi legestue en gang hver 14. dag hvor vi er en mindre gruppe dagplejere og vores børn der mødes, det er super hyggeligt og godt for børnene at lave nye venskaber og lære de andre dagplejere bedre at kende.

Vi benytter os meget af den dejlige natur vi bor midt i, hvor vi blandt andet går i skoven og kigger på dyr og snakker om hvad de spiser og hvordan de bor.
Vi samler blade, kogler og hvad børnene ellers bliver optaget af.

Vi deltager i morgensang i kirken samt andre spændende aktiviteter som vi bliver tilbudt.

Desuden går jeg meget op i at børnene får sund og god mad, jeg syntes det er vigtigt at de smager på mange forskellige ting og at det er hyggeligt ved måltiderne.

Jeg tilbyder af og til varm mad, størstedelen af vores med er økologisk og jeg bager hver dag boller til børnene.

Jeg bruger mange faste rutiner og genkendelige ting som sange de kender, gerne dem med fagter.

Jeg bruger også meget dialogisk læsning, hvor jeg inddrager børnene for at styrke deres sprogudvikling.

Jeg sætter ord på det jeg gør, på det børnene gør når vi er sammen, det er også for at styrke sproget samt sammenhænge og forståelse.

Jeg sætter ofte gang i rolleleg som køkkenleg og dække bord, hvor der er tænkt over hvad de har brug for til legen og for at inddrage så mange som muligt.

Derudover kan jeg lide at observerer hvad børnene er optaget af og tager udgangspunkt i det.

 

Det er vigtig for mig med et åbent og ærligt forældresamarbejde, hvor der skal være tid til en lille snak hvis der er noget som vedrøre barnet og deres trivsel om store og små ting som kan have en betydning for deres hverdag.

 

Ja, jeg har en hund.

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje