Skip til hoved indholdet
    Hjem Erhverv Start virksomhed

Start virksomhed

I Silkeborg er der mange muligheder, hvis du vil starte virksomhed. Du kan blandt andet blive en del af udviklingsmiljøet "G-kraft" og få god vejledning fra Silkeborg Business’ vejleder-team.

Læs mere om vores initiativer

Få et overblik over de mange tilbud til dig, der drømmer om at starte din egen virksomhed. Få sparring på din iværksætteride, hjælp til opstart af virksomhed, find en plads i et kontorfællesskab og meget mere.

Læs mere hos Silkeborg Business

I Silkeborg Kommune har vi oprettet en erhvervstaskforce, der bl.a. skal hjælpe nye virksomheder til kommunen og sikre en hurtig og professionel behandling af større udviklingssager.

Læs mere om vores erhvervstaskforce

Vi har ledige erhvervsgrunde til stort set alle virksomhedstyper. Find din kommende erhvervsgrund eller kontakt os for en snak om jeres ønsker.

Læs mere om erhvervsgrunde i Silkeborg Kommune

Silkeborg er en by i markant vækst og der er de seneste år blevet investeret massivt i en opgradering af midtbyen.

Læs mere om dine muligheder for at åbne butik i Silkeborg.

Vi ønsker at give alle nye virksomheder en god start i Silkeborg Kommune - uanset om man er nytilflyttet eller nyopstartet. Derfor inviterer vi løbende nye virksomheder til velkomstmøde, hvor vi præsenterer de muligheder for hjælp og netværk, der er i Silkeborg Kommune.

Alle nye eller nytilflyttede virksomheder modtager en invitation via digital post. Hvis du mod forventning ikke skulle have modtaget en invitation, er du meget velkommen til at kontakte os.

Se kontaktoplysninger nederst på siden.

Erhvervstaskforce
Vi hjælper din virksomhed godt på vej
 
 

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje