Skip til hoved indholdet
    Hjem Erhverv Erhvervsudvikling Silkeborg Vokser

Silkeborg Vokser

Silkeborg Kommune ligger midt i det hele og tæt på resten. Her er let adgang til motorvej, masser af dygtige hænder og kloge hoveder, nye erhvervsområder med plads til udvikling, stærke erhvervsnetværk og meget mere.

Silkeborgvokser.dk fortæller historien om Silkeborg Kommune som en attraktiv erhvervsdestination – både til virksomheder, der allerede er her, og virksomheder, der leger med tanken om at slå sig ned i Silkeborg. Erhvervslivet i Silkeborg er alsidigt med særlige styrkepositioner indenfor blandt andet vand, vind, oplevelser og turisme, IT, finans og produktion. Motorvejen gør Silkeborg Kommune til et vigtigt knudepunkt for både større og mindre virksomheder.

Stigende arbejdsstyrke

Silkeborg Kommune har høj befolkningstilvækst. I 2023 rundede kommunen 100.000 borgere, og væksten fortsætter. Ifølge Dansk Erhverv vil arbejdsstyrken øges med 12 pct. frem mod 2040. Det svarer til en vækst på 7.100 personer – til gavn for erhvervslivet.

Blandt landets bedste erhvervsklimaer

I Silkeborg Kommune har vi stort fokus på erhvervslivet, og der arbejdes kontinuerligt på at skabe gode betingelser for erhvervslivet. Siden år 2010 er vi gået fra noget nær en bundplacering i Dansk Industris årlige erhvervsklimaundersøgelse til nu at ligge i top 10.

Læs mere i erhvervsklimaundersøgelsen

Vil du vide mere?

Tilmeld borgmesterens erhvervsnyhedsbrev

På silkeborgvokser.dk kan du læse om at drive virksomhed i Silkeborg Kommune og tilmelde dig erhvervsnyhedsbrevet.

Gå til Silkeborgvokser.dk

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje