Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder 3 vigtige fra ugen

3 vigtige fra ugen

Få et kort overblik over ugens vigtigste nyheder i Silkeborg Kommune

Silkeborg sætter modtagelse af jord fra Nordic Waste på pause

Der er opstået tvivl om, hvorvidt jorden fra Nordic Waste ved Randers er mere forurenet end først antaget. Jorden bliver anvendt som kerne i støjvolden, Støjdragen. Derfor har Klima- og Miljøudvalget sat modtagelsen af jord på pause. Der skal nu tages ekstra tests af jorden for at få bekræftet, at jorden fra det gigantiske jordskred lever op til miljøgodkendelsen.

Læs mere

3 mulige fremtider for Stævnepladsen

Arkitekter har skitseret 3 mulige forslag på, hvad Stævnepladsen i Gødvad kan bruges til i fremtiden. Forslagene adskiller sig fra hinanden i forhold til hvordan de spiller sammen med naturen i området. Der er også kigget på selve bygningen. Om den fx kan ombygges til boliger, daginstitution kombineret med outdoorcenter eller højskole. 7.april er der møde på pladsen, hvor interesserede kan høre mere og komme med deres mening til ideerne. 

Læs mere

Outdoorforeninger med i projekt om fremtidens tilbud 

Silkeborg Orienteringsklub, SURF & SUP Silkeborg og Ans Søsport skal være med i Danmarks Idrætsforbunds nye indsats – Fremtidens idræt for børn”. Foreningernes fokus på outdoor har været et af DIF’s tungtvejende argumenter for at vælge dem, netop fordi deres aktiviteter baserer sig på bevægelse i naturen. Nu får de en børne- og ungekonsulent tilknyttet.

Læs mere

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje